MUURSCHILDERINGEN

Bent u op zoek naar een mooie muurschildering? Dan zit u hier goed.

Ik help u graag bij het bedenken, ontwerpen en maken van die sfeervolle illustratie of tekst op uw muur.

WENSEN

Misschien weet u nog niet welke illustratie u wilt, maar heeft u al wel een idee van de sfeer of een thema. Dan kan ik u helpen bij het vormen van het plaatje. U kunt een foto van de betreffende wand(en) of uw wensen via het contactformulier of de app naar mij sturen. Hiermee ga ik dan aan de slag om een schets te maken, zodat u al een idee krijgt van het eindresultaat.

WEETJES

 • De meeste muurschilderingen zijn binnen 1 dag te realiseren.
 • Voor mijn veiligheid werk ik tot max 2,60 meter hoogte (uitzonderingen in overleg).
 • Trappenhuizen, plafonds en hellende vlakken vallen niet binnen mijn veiligheidsmarge.
 • De muur moet geschikt zijn om te kunnen beschilderen.
 • Een glad gestucte muur is voor een strak eindresultaat het beste. De ondergrond moet al voorzien zijn van een basislaag latex of muurverf.
 • De verf waarmee ik werk is altijd op waterbasis; droogt snel en is niet schadelijk voor de gezondheid. Dus niet schadelijk bij inademen en geen vieze geurtjes.
 • Twijfelt u of uw muur geschikt is, stuur mij dan eerst ter beoordeling een foto van de wand.
 • Voorrijkosten bedragen €20 - €40 per dag. Afhankelijk van de afstand.
 • De maximale reisafstand waarbinnen ik opdrachten aanneem, is 50 km rondom Ermelo.
 • Bij grote projecten van meerdere dagen plan ik ruim tijd in en kunnen we eventueel een afspraak maken over de te berekenen voorrijkosten.
 • Het kan zijn dat ik niet meteen dezelfde week of maand kan komen schilderen omdat er een wachtlijst is. Ik zal dat bij het aannemen van de opdracht met u bespreken, zodat u een idee heeft wanneer u mij kunt verwachten en daarmee de realisatie van uw nieuwe gepimpte wand.

LOGO'S EN TEKSTEN

Voor logo’s en teksten maak ik gebruik van een beamer, waarmee ik het beeld op de muur projecteer. Zodat we ook ter plekke samen kunnen kijken naar de juiste grootte en plek op de wand.

SCHILDERINGEN MET EEN +

Voor kinder- en babykamers kan er een extra dimensie aan de schildering worden toegevoegd in de vorm van decoratiemateriaal dat het thema van de muurschildering versterkt en aankleedt. Dit decoratiemateriaal kan door mij vervaardigd of ingekocht en bevestigd worden. De kosten hiervoor kan ik met het tot stand komen van het ontwerp of ter plekke met u vaststellen. Maar ik kan u ook adviseren, zodat u dit zelf kan ondernemen.

NIET OP DE WAND?

Ook is er de mogelijkheid om de schildering niet rechtstreeks op de wand maar door mij op een
paneel te laten aanbrengen. Het voordeel hiervan is dat u het bij een eventuele verhuizing kunt meenemen. Hierbij komen dan wel extra kosten voor het paneel. Let hierbij wel op de afmetingen. Het paneel moet namelijk wel naar de plaats van bestemming kunnen worden gebracht (lees passen door een trapgat, deuropening). Deze schildering maak ik dan in eigen atelier en kunt u bij mij thuis ophalen.

TARIEVEN MUURSCHILDERINGEN

Omdat elke muurschildering uniek is, kunnen de prijzen per project verschillen.

 Aan de hand van:   Uw wensen, de afmetingen, de ondergrond en de hoeveelheid werk en materiaal, kijk ik  tot welke prijs ik kom. Heeft u zelf een budget in gedachten? Dan kan ik kijken wat daarbinnen mogelijk is. 

Stuur gerust een mailtje om n.a.v. het bovenstaande een vrijblijvende prijsindicatie te vragen.

 

Betaling voor particulieren is bij oplevering contant of per tikkie.  

Voor bedrijven per factuur te betalen binnen 3 weken na levering.